Var så himla nöjd med min Swing Trade i Nobina förra veckan så tänkte dela med mig av den. När jag gör mina swingar fokuserar jag alltid på fundamentaltstarka bolag i uppåtgående trender som senaste tiden kan ha rekylerat ner till intressanta nivåer där jag tror på en vändning. I Nobinas är är en operatör på kollektivtrafikmarknaden för buss i Norden, man äger exempelvis Swebuss som säkert flera av er känner till.

Entry: Jag hade tänkt att köpa på mig vid 56,5:- men köpes gjordes till 56,7:- Tyvärr hade jag inte mycket kapital över för denna traden så jag hade tänkt mig en snabb affär och lade in resterande som fanns tillgängligt på kontot.

Stopploss: Eftersom jag satte en tight stopploss på 1% under inköpspriset hamnade stopploss nivån vid 56,1:-

Target: Jag hade en Risk Reward /Ratio på 2:1 vilket gör att vinsten i affären inte skulle bli så hög i rena kronor. Target sättes till 57,8:-

 

Utfall: Jag träffade botten näst intill perfekt vilket var det första jag var riktigt nöjd över. Det andra jag blev glad över var att vinsten i caset kunde realiseras redan samma dag.

Minus får att sizen i positionen inte var större. Tyvärr fanns inte mer medel tillgängligt på mitt nya Avanza konto. Men det betyder inte att man inte får vara nöjd. Planen var perfekt utförd.

Nuvarande Swingar: Utöver denna avslutade traden har jag tre aktiva. Beijer Ref, Loomis och Tele2.

Tele2 köptes in dagen efter aktien föll och har sedan dess långsamt klättrat försiktigt uppåt. Osäker på denna

Loomis har jag tagit in på ett lite längre perspektiv och har min target på 358,9:- Det är en bra bit kvar dit men jag kan tänka mig äga bolaget länge. Stopploss ligger just nu kring 319:-.

Beijer Ref tog jag in den 23:januari med siktet inställt mot 324,5:-. En mer djupgående analys av Beijer Ref kan man läsa här från Placera