Uppdatering av modellportföljer – Februari

Ännu en månad går mot sitt slut. Ännu en månad där vi haft en fantastisk utveckling på modellportföljerna. Inte minst AIR Småbolagsportfölj som stigit runt 12,2% bara i januari. Nedan följer en kortare sammanfattning av portföljerna från starten den 15 juli 2019.

Du hittar alla våra modellportföljer på denna samlingssidan

AIR Småbolagsportfölj

De senaste månaderna har portföljen fullkomligt exploderat och ligger i skrivande stund på +40,82% sedan starten. Otroligt roligt då jag även vet att det är denna portfölj som har varit mest populär att följa bland prenumeranterna.

 

AIR Standard

AIR Standard har också den haft en fin resa. Alla bolag ligger med februari rankingen uppdaterad över 80 i rank vilket innebär att vi med största sannolikhet inte kommer behöva göra några transaktioner den närmsta tiden.

 

AIR Stabil

Stora bolag har inte gått lika bra som övriga portföljer och det är lätt att man blir bortskämd i rådande börsklimat. Portföljen ligger +15,68% vilket inte på något sätt är dåligt men i jämförelse mot övriga portföljer blir det en liten besvikelse. I portföljen finns två bolag som ligger kring rank 76, det kan innebära att vi inom 1-2 månaders sikt kommer byta ut dessa om de faller under 70 gränsen.

 

About the author

Amanda: Om du älskar investeringar på aktiemarknaden likväl som i livet har du hittat rätt. På Always Investing kommer jag skriva om mina investeringar och tankar kring börsen. Men också om inspirerande böcker och verktyg som hjälper till att förbättra både vardag och arbetsliv. Följ med!

0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lämna ett svar