Har uppdaterat min lista över aktier på OMXS30 där jag utifrån vissa kriterier rankar bolagen. Går att läsa lite mer om det här.

Försöker som sagt uppdatera denna lista månadsvis och mest noterbart för denna gång är att Lundin Petroleum rasat med 13 placeringar. Även Kinnevik har det fortsatt kämpigt och faller sju placeringar. Placera ifrågasätter tillochmed ifall Kinnevik ska fortsätta klassas som ett basval.

Jag noterar också att H&M har börjat etablera sig bland topp 15 igen, frågan är hur länge momentumet i aktien håller i nuvarande marknadsklimat. Dessutom börjar Skanska komma ner på nivåer som ser ganska rimliga ut. Trenden i aktien är dock nedåtgående sedan en lång tid tillbaka så avvakta eller köp små poster över tid.

Mycket intressant som händer men den stora frågan är ifall vi nu inlett en bear market eller inte?

Föregående artikelKan man timea marknaden? Ja, med lite tur
Om du älskar investeringar på aktiemarknaden likväl som i livet har du hittat rätt. På Always Investing kommer jag skriva om mina investeringar och tankar kring börsen. Men också om inspirerande böcker och verktyg som hjälper till att förbättra både vardag och arbetsliv. Följ med!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here