Swing Tradingen i februari gick helt ok. Jag har mycket att jobba på fortfarande såklart men jag tror mig hittat ett sätt att handla på som verkligen passar mig väl.

Mina tankar framöver är att flytta över mer kapital till mitt swing trading konto så att det åtminstone består av 10% av mitt kapital. Idag består Swing Trading kontot av ungefär 5% av totalt kapital.

Min Swing Trading i februari

Jag är nöjd med februari då avkastningen landade på 3% och OMXS30 mer eller mindre på nollan. Tycker mig också bli bättre den senaste månaden på att avsluta affärer direkt när jag tycker mig ha fel och titta på caset med mer objektiva ögon.

AcadeMedia

Tog en alldeles för stor position vilket var ett misstag som korrigerades omgående, därav köp och sälj knapp på varandra. Överlag väldigt nöjd med exit och entry. Bästa affären i februari.

Sjukt snyggt!

 

 

Boliden

Väldigt fint tiimad affär, det är exakt denna typen av trades som gör att swing trading är så fruktansvärt roligt. Tycker Boliden börjar tappa i styrka vilket gör att jag väljer att ta hem min vinst.

 

 

 

 

 

Electrolux

Jag har varit inne i Electrolux två gånger under februari. Första gången kände jag att det gick åt fel håll och jag tog min stopp. Ett par dagar senare så flöt det bättre och jag landade på en avkastning på ca 3%.

 

 

Kinnevik B

Kinnevik är en position som är öppen just nu. Jag är väldigt nöjd med utvecklingen under februari och lägger min stopp om vi skulle nå under ca 298:-

Vinsten just nu ligger ungefär vid 7%.

 

 

KnowIT

Ett bolag som även finns i min huvudportfölj är KnowIT. Det blev en snabb entre vid 13 februari för att snabbt ta hem några procentenheter. Ligger just nu lång med en stopp vid höga 164:-

 

 

Nobina

Egentligen inte mycket att orda om. Dålig entre som slutade i +- noll. Kan tänka mig testa lyckan igen om vi får en positiv stängning över 55.5:- ish.

 

 

 

Gränges

En väldigt ny position där jag bevakar 87.50:- som en väldigt viktig nivå att inte bryta under.

 

 

 

Sandvik

Öppen position som togs den 14:e februari. Har efter det gått åt ett håll, väldigt nöjd med min entry på denna aktien. Nu bevakar jag endast och låter mig glida på vågen.

 

 

SKF B

Sista traden att redovisa är SKF där jag var inne en snabb vända under ett par dagar. Hårt fall i början av februari som för många aktier och därmed en fin entre vid vändning. Jag upplevde att aktien visade svaghetstecken och tog den lilla vinsten som blev.

Ett av mina ledord när det kommer till min Swing Trading är just att minimera förlusterna. Ibland kommer det innebära att jag säljer förtidigt men samtidigt är en vinst alltid en vinst.

Mål i kommande månad

  • Fortsätta utveckla min trading strategi. Skriva ner den i stora drag. När gör jag vad etc.
  • Flytta över mer pengar till kontot, ta likvider från ”huvudportfölj”
  • Fortsätta minimera förluster och låta vinnare segla. (Klyschigt javisst=)