News 26 oktober, 2019 0

NYHET: Bolagssidor på Always Investing

Det händer en hel del här på sidan och vi har precis börjat rulla ut enskilda sidor för alla de bolag vi följer. Det är något vi är väldigt glada och stolta över men det är en hel del jobb kvar och utrymme för förbättringar. Nedan är ett exempel på hur sidan för Hennes & Mauritz ser ut i dagsläget. Man kan nå alla dessa sidor smidigt från våra rankingtabeller.

Gå till Hennes & Mauritz

Det är en hel del kodning kvar att göras för att det ska bli helt färdigställt. Bland annat måste vi jobba mer på sammanfattningen för att få den mer dynamisk och kännas äkta. Samtidigt som det första stycket ska bli mer levande och intressant. Just nu är det egentligen endast en ”dummy” text.

Vi har lagt till positionskalkylatorn på varje sida som är ett utmärkt verktyg att använda tillsammans med Pivot nivåerna som vi har integrerat. Välj helt enkelt en stödnivå och ange som stop loss. Då räknar verktyget ut hur mycket du borde köpa aktier för i det fallet.

Syfte

Syftet med bolagssidorna är att ge en bättre helhetsbild av en aktie genom att också komplettera med teknisk analys från Tradingview. Den bygger på de vanligaste indikatorerna och ger en fingervisning av styrkan i en aktie. Den fundamentala analysen bygger på modellen från Always Investing och är själva kärnan i analysen. Att vi sedan lagt till en positionskalkylator för att hjälpa till att ta bättre beslut när det kommer till hur mycket du ska köpa i en aktie är bara ett plus.

Min personliga tro och känsla är att väldigt många har problem med just denna biten,att ha en stop loss nivå som man bevakar kan spara många tusenlappar. Med det sagt, låt inte förlusten växa sig stora. Endast vinsterna. 🙂

Nu ska vi tillbaka och skriva och förbättra dessa sidor ännu mer!

 

 

About the author

Amanda: Om du älskar investeringar på aktiemarknaden likväl som i livet har du hittat rätt. På Always Investing kommer jag skriva om mina investeringar och tankar kring börsen. Men också om inspirerande böcker och verktyg som hjälper till att förbättra både vardag och arbetsliv. Följ med!

0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lämna ett svar