Ny modul behöver testas

För en tid sedan lanserade vi en Swing Trading modul som togs emot väldigt bra av er.

Den bygger på mönsterigenkänning och ger köp och stop loss nivåer för aktier som valts ut av vårt software som scannar marknaden efter bra case. Vi har valt att kalla denna del för ”Swing Trader Coach”.

Men eftersom ni tog emot detta så bra bestämde vi oss ganska fort att utöka denna modul så att den täcker alla aktier vi följer på Always Investing. ca 780 st. Det är denna del vi kommer behöva hjälp att testa.

 

Hur använder man detta?

I denna listan kommer du kunna filtrera på  både fundamentala nyckeltal för att sortera bort de sämsta aktierna sett till vår rankningsmodell. Men även på mer tekniska indikatorer såsom RSI och Bollinger Band. Du kan snabbt avgöra den medellånga trenden samt den långa trenden i aktien.

Titta på ”mönster” kolumnen för att se ifall det bildats en formation eller ett mönster som indikerar på en vändning. Du kan även filtrera på enbart Bullish mönster i valen ovan tabellen.

I exemplet nedan har vi sorterat på en Total rank från 80 och uppåt som samtidigt har ett RSI som är MAX 30.

Det ger oss bra bolag som är översålda enligt RSI. Vi kan sedan använda oss av mönster för att hitta en indikation på att en vändning är nära.

Siffran som är i slutet av varje mönster berättar för hur många dagar sedan något ägde rum.

Så i exemplet med ABB på den första raden så visar det ”Bullish Piercing 2”. Det innebär alltså att det var två dagar sedan detta mönster inträffade. Den föreslagna köpkursen var då 216,4 kr och exempel på stop loss kunde man sätta någonstans runt 213,3 kr.

Vi behöver hjälp med att testa?

Nu behöver vi hjälp med att testa denna nya modul. Alla som har Swing Trading Modulen har redan tillgång till detta men vi behöver testa just denna del med hjälp av fler ögon.

Är du intresserad av en test period? Mejla då info@alwaysinvesting.se så öppnar vi upp dennasidan under en period för ditt konto.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Relaterade artiklar