Fler förbättringar redo för dig att användas

Igår kunde ni läsa om att vi förbättrat filterfunktionaliteten på Always Investing.

Idag adderar vi köp och säljsignaler som tidigare legat på en egen sida. Vi passar även på att förbättra denna funktion.

Den andra stora nyheten är att vi även adderar något som vi kallar ”AI förslag”. En funktion som filtrerar ut de bolag som liknar – sett till vår data – andra bolag som tidigare gått väldigt bra.

Köp och säljsignaler

Köp och säljsignaler är något som funnits tidigare. Det vi gjort nu är att adderat det till den stora screenern så man snabbt och enkelt kan se dessa. Vi har även delat upp köpsignaler och säljsignaler i fyra olika delar.

  • Köpsignaler utan hänsyn till fundamentala data
  • Köpsignaler med ok fundamentala data
  • Svag säljsignal
  • Stark säljsignal

Våra signaler uppdateras dagligen innan börsen öppnas på nytt.

Hur kan du använda dig av dessa?

Signalerna kan fungera som ett bra stöd i din aktiehandel. När en köpsignal kommer kan du vara säker på att aktien befinner sig i en bra stigande trend. Äg aktien så länge du ser att Timing Rank ligger mellan 80%-100%. Får du en stark säljsignal säljer du för att invänta ett nytt läge i aktien. Du kan även sätta en egen stoploss på 8% som du bevakar själv. Undvik stora förluster till varje pris så kommer saker ordna sig tids nog.

AI Förslag, vad är det?

AI Förslag letar efter ”tvillingar” av de aktier som fungerat bäst tidigare. Alltså baserat på vår data jämför den karakteristiska drag av de aktier som fungerat bäst tidigare med dagens lista.

Det är ett snabbt sätt som du kan använda för att filtrera fram riktigt intressanta alternativ.

Klickar man i AI Förslag idag får man en lista på ca 30 aktier. Nedan kan du se de sju första alternativen sorterat på Total Rank. En form av kvalitetsstämpel skulle man väl kunna se det som.

Leave A Comment

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

Ta del av spännande case och få reda på när vi släpper nyheter