Favoritaktierna som faller – Ska man köpa mer eller avvakta?

Den senaste tiden har vi sett favoritaktier som G5 och Embracer falla i pris.

Många investerare är oroliga över marknadens allmänna tillstånd. Är detta en bra tidpunkt att köpa mer eller vänta på att aktiekurserna ska stiga igen? I detta inlägg kommer vi lista våra favoritaktier som nu är inne i en större eller mindre svacka.

G5 Entertainment

G5 Entertainment har gått bra under lång tid, men det ser ut som om deras tur kan vara på väg att ta slut. Vid maj hade G5 en total rank på 95. Nu ser det inte riktigt lika positivt ut. Aktien har fallit ner till 70 i rank.

Aktien är rätt värderad just nu enligt vår AI, tror man på bolaget kan man börja köpa en post.

Pricer

Pricer ingick under en lång tid i vår modellportfölj men fick lämna tidigare under sommaren. Efter en längre tids uppgång ser vi nu fallande rank till följd av det svagare momentum i aktien. Andningspaus eller fortsatt nedfall? Tiden får utvisa det.

Aktien är korrekt värderad just nu enligt vår AI som sätter ett troligt scenario till 32 kr. Ett starkt kvalitetsbetyg (96) tyder på att det kan finnas goda köpmöjligheter i bolaget på dessa nivåer.

Embracer

Den väldigt populära aktien Embracer har kommit ner en hel del. Aktiepriset ligger kring vad vår AI anser vara ett troligt scenario kring 186 kr. Aktien ingår i modellportföljen AIR Momentum men ser ut att få det tufft att hålla kvar sin position tack vare portföljens regler.

Vår AI har satt 186 kr som ett troligt scenario, vilket innebär att det är ett riktigt bra pris just nu. Allt under denna nivå ser vi som en möjlighet för dig om din längre investeringshorisont!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Relaterade artiklar