Always Investing

Endast björnar kvar i swing trading portföljen.

Endast björnar kvar i portföljen nu på fredagen. Sista innehavet att säljas var Uniflex och tidigare under dagen gick Sandvik och det sista från Kinnevik. Eftersom en stor del av swing trading portföljen består av björnar (Xact Bear 1,5 hävstång) har jag klarat den nuvarande rekylen väldigt bra enligt mig själv.

Detta är första gången jag med lite större size använder denna typen av produkt. Känns fantastiskt att få chansen att kunna göra pengar även vid nedgångar. Något jag definitivt kommer undersöka vidare.

 

 

Sandvik swingen som såg ut att gå så bra vände fort neråt när den försökte pressa sig över 155:-. Kom ut med en liten vinst åtminstone men helt klart surt.

 

 

 

Kinnevik B som jag åkte med sedan mitten av februari har nu fått lämna portföljen efter att ha tappat sitt momentum rejält. Kommer försöka hitta nya lägen att köpa framöver.

 

 

Nästa vecka

Kommer med största sannolikhet hämta hem en del av dagens vinst i Xact Bear ETF:n och behålla en liten del över helgen. Fortsatt nedgång att vänta i nästa vecka? Jag vet faktiskt inte.

Comments

  • reply
    Erik
    4 mars, 2018

    Hur bestämmer du när du ska köpa eller sälja? Är det någon särskilld indikator, och i så fall, vilken tycker du är den bästa indikatorn att använda sig utav.

Post a Comment

You don't have permission to register