Algoritmbaserad aktiehandel

Vi gör dig till en bättre investerare

Data driven aktieranking och modeller som hjälper dig att ta bättre beslut på börsen.

Bli medlem

1 månad
299 kr
  • Ranking av aktier
  • Tekniskt ramverk
  • Modellportfölj
  • Riktkurser
  • Swing Trading Modul
  • Sökbara candlestick mönster

Du betalar löpande beroende på vilken plan du väljer fram tills du avslutar ditt abonnemang. Du kan avsluta och starta ditt månadsabonnemang när det passar dig.

 
 

Always Investing

Funktioner att upptäcka

Vi erbjuder ett verktyg som rankar aktier baserat på hur aktien presterar. Med våra verktyg får du lätt en översiktlig bild om en aktie är värd en närmare analys eller om du borde gå vidare.

Det är enkelt att filtrera fram alla typer av aktier och du får en klar bild över om aktien är värd att investera i eller inte.

Fundamental Rank

Vi erbjuder ett verktyg som rankar aktier baserat på hur aktien presterar. En ranking baseras på värdering, lönsamhet och momentum.

Tillväxt Rank

Hitta bolag som fortfarande växer och som har en stabil tillväxt. Nyckeltalet ger en snabb och lättförståelig bild för framtiden.

Timing Rank

Timing rank är ett tekniskt ramverk som försöker bedöma om det är ett bra tillfälle att köpa aktien baserat på nuvarande trend.

Investability

Ett nytt stödverktyg som säger försöker säga om du bör äga ett bolag eller inte.

Riktkurser

Våra riktkurser är autogenererade med hjälp av vår data. Det ger dig en bra fingervisning om vart aktien kan vara på väg.

Utveckling för vår första modellportfölj

filtrera fram aktier

Du kan filtrera fram aktier med hjälp av 13 olika datapunkter som gör att du snabbt och enkelt kommer hitta aktier som är intressanta för framtiden.

fördjupa dig med bolagssidor

På bolagssidan kan du ta en närmare titt på bolaget för att få ännu mer information. Där bryter vi ut total rankingen så du kan se värderingen, lönsamheten och momentum i aktien.

På bolagssidan hittar du också riktkursen för tre olika scenarion och prisets relation mellan ett pessimistiskt bear case och ett optimistiskt bull case.

Se trenden

Du får en tydlig bild över aktiens trend genom bolagssidan där vi presenterar tre olika tidshorisonter från kort till en långsikt.

följa modellportföljer

Ta del av specialanpassade modellportföljer som är enkla att följa och inspireras utav. När en ändring sker skickar vi ut en notifikation direkt till dig.

filtrera på mönster

Du kan filtrera och söka på aktier där vi identifierat ett mönster. Dessa kan vara bullish eller bearish och kan användas för att hitta bra ingångar i en aktie.

Swing Trader Coach

Vår Swing Trader Coach tar autoimatiskt fram spännande swing trading case där du får en köpzon och stoploss nivå. Dessa uppdateras sedan allt eftersom affären är aktiv.

Mean reversion strategi

Mean reversion strategi innebär att Swing Trading Coacheni letar aktier där vi kortsiktigt sett ett större prisfall men där den långsiktiga trenden och momentum i aktien pekar upp.

Därefter kopplar vi på mönsterigenkänning som hjälper oss att veta ifall det är dags att köpa en aktie eller ifall vi ska vänta.

Tydliga nivåer

Vi ger dig tydliga entry och stop loss nivåer i förväg så du kan förbereda dig i god tid.

Uppdateras dagligen

Nya stop loss nivåer på aktiva positioner beräknas dagligen så att vi kan minimera förluster och säkra hem vinster.

Kontakt

E-postmail: info@alwaysinvesting.se