Aktieanalys av Zutec Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Zutec Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Zutec Holding är ett IT-bolag. Bolaget är inriktade mot att erbjuda molnbaserade mjukvarutjänster. Olika lösningar inkluderar data- och dokumenthantering, 3D-modelllösningar, projektledning, samt drift och underhåll av processer. Tjänsterna nås via den egenutvecklade plattformen och kunderna återfinns huvudsakligen bland aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Zutec har idag verksamhet på global nivå via flertalet dotterbolag inom koncernen, med huvudkontor i Stockholm.

Zutec Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 7,82 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 3,5% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Zutec Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 4 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Zutec Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Zutec Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Zutec Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
3,5%
3 månader
53,2%
6 månader
17,8%
12 månader
394,2%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Zutec Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Zutec Holding aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 4,48804 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier