Aktieanalys av Zetadisplay

Nedan kan du läsa en aktieanalys Zetadisplay som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

ZetaDisplay är ett teknikbolag. Bolaget erbjuder en medieplattform som omfattar mjukvara, tjänster samt digitala system. Plattformen används för att skapa och vidare distribuera budskap och för att säkerställa att en stor mängd information visas på bildskärmar. Tekniken används inom en rad branscher, bland annat inom bygg, elektronik och dagligvaruhandeln.

Zetadisplay aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 21,2 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −0,5% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Zetadisplay riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 26 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Zetadisplay aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Zetadisplay genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Zetadisplay

0%

Fundamental Rank

Kvalite
63
Värdering
55
Momentum
91
Tillväxt
71
Investability
80
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,5%
3 månader
34,6%
6 månader
46,7%
12 månader
34,2%
TA Styrka (Beta)
2,6
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Zetadisplay

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Zetadisplay aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 18,71424 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier