Aktieanalys av Xvivo Perfusion

Nedan kan du läsa en aktieanalys Xvivo Perfusion som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Xvivo Perfusion är verksamma inom medicinteknik. Bolaget tillhandahåller lösningar för transplantation av lungor. Exempel på produkter som bolaget levererar innefattar kanyler, organförvaring samt kyllösningar. Produkterna vidaresäljs till kliniker och forskningsinstitut på global nivå. Bolaget kom till via en avknoppning från Vitrolife under 2012 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Xvivo Perfusion aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 350,5 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 15,3% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Xvivo Perfusion riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 220 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Xvivo Perfusion aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Xvivo Perfusion genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Xvivo Perfusion

0%

Fundamental Rank

Kvalite
35
Värdering
9
Momentum
48
Tillväxt
32
Investability
36
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
15,3%
3 månader
23,0%
6 månader
15,1%
12 månader
101,9%
TA Styrka (Beta)
4,1
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Xvivo Perfusion

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Xvivo Perfusion aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 252,6895 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier