Aktieanalys av Xspray Pharma

Nedan kan du läsa en aktieanalys Xspray Pharma som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Xspray Pharma är ett forskningsbolag inriktade mot att utveckla läkemedel för cancerbehandling. Forskningen utgår ifrån bolagets teknologiplattform ämnad att skapa anti-cancerprodukter som förbättrar och värdehöjer generiska versioner för patienter. Störst inriktning sker mot utvecklandet av proteinkinashämmare (PKI). Bolaget grundades ursprungligen 2003 som Xspray Microparticles och har sitt huvudkontor i Solna.

Xspray Pharma aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 118,1 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 22,4% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Xspray Pharma riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 72 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Xspray Pharma aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Xspray Pharma genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Xspray Pharma

0%

Fundamental Rank

Kvalite
22
Värdering
20
Momentum
24
Tillväxt
42
Investability
11
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
22,4%
3 månader
31,7%
6 månader
−0,4%
12 månader
−39,9%
TA Styrka (Beta)
3,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Xspray Pharma

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Xspray Pharma aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 84,4172 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier