Aktieanalys av Xspray Pharma

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

XSPRAY pris

56 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
XSPRAY
Storlek
Small Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Hög risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Xspray Pharma. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Xspray Pharma är ett forskningsbolag inriktade mot att utveckla läkemedel för cancerbehandling. Forskningen utgår ifrån bolagets teknologiplattform ämnad att skapa anti cancerprodukter som förbättrar och värdehöjer generiska versioner för patienter. Störst inriktning sker mot utvecklandet av proteinkinashämmare (PKI). Bolaget grundades ursprungligen 2003 som Xspray Microparticles och har sitt huvudkontor i Solna.

Xspray Pharma aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 56 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −6,4% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Xspray Pharma riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 31 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Xspray Pharma aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Xspray Pharma genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Varning