Aktieanalys av Vnv Global

Nedan kan du läsa en aktieanalys Vnv Global som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

VNV Global är ett investmentbolag som fokuserar på långsiktiga investeringar i primärt onoterade bolag i både utvecklade marknader och tillväxtmarknader. Bolagets affärsidé är att identifiera och investera i tillgångar med värdeökningspotential, med ett övergripande fokus på bolag med starka nätverkseffekter. Portföljen består av innehav inom sektorerna digital hälsa, mobilitet och online marknadsplatser. Bolaget gick tidigare under namnet Vostok New Ventures. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Vnv Global aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 90 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −4,5% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Vnv Global riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 124 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Vnv Global aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Vnv Global genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Vnv Global

0%

Fundamental Rank

Kvalite
68
Värdering
90
Momentum
49
Tillväxt
74
Investability
28
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−4,5%
3 månader
−14,9%
6 månader
−8,2%
12 månader
0,0%
TA Styrka (Beta)
−1,3
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Vnv Global

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Vnv Global aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 98,806 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier

EQT