Aktieanalys av Viking Supply Ships

Nedan kan du läsa en aktieanalys Viking Supply Ships som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Viking Supply Ships är verksamma inom sjöfart och logistik. Verksamheten bedrivs via via flertal affärssegment och dotterbolag på global nivå, med störst inriktning mot industriell transport. Bolaget transporterar varierande utbud av gods åt den nordiska basindustrin med norden som geografisk bas. Störst aktivitet återfinns inom offshore och isbrytning i framför allt arktiska och subarktiska områden.

Viking Supply Ships aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 39,3 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −27,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Viking Supply Ships riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 39 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Viking Supply Ships aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Viking Supply Ships genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Viking Supply Ships

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−27,6%
3 månader
−26,6%
6 månader
−28,4%
12 månader
−28,9%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem
Viking Supply Ships har en total rank på 32. Aktien har en ganska låg rank för lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är riktigt svag. Värderingen är trots den svaga kursresan ganska medioker och anses inte billig på något sätt. Den tekniska ranken för Viking Supply Ships ligger på 0 vilket också tyder på en svag styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Viking Supply Ships aktien är Avvakta

Analys av riktkurs för Viking Supply Ships

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Viking Supply Ships aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 45,67072 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier