Aktieanalys av Vibrosense Dynamics

Nedan kan du läsa en aktieanalys Vibrosense Dynamics som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Vibrosense Dynamics är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Produkterna mäter och kvantifierar förmågan att känna vibrationer i huden, och används av vårdgivare för att kunna anpassa behandlingen eller sätta in förebyggande åtgärder vid potentiella nervskador. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, sjukhus, vårdcentraler och forskningsinstitut.

Vibrosense Dynamics aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 9,36 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 55,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Vibrosense Dynamics riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 5 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Vibrosense Dynamics aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Vibrosense Dynamics genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Vibrosense Dynamics

0%

Fundamental Rank

Kvalite
32
Värdering
1
Momentum
18
Tillväxt
33
Investability
15
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
55,2%
3 månader
23,4%
6 månader
−16,7%
12 månader
43,9%
TA Styrka (Beta)
7,7
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Vibrosense Dynamics

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Vibrosense Dynamics aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 5,5407 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier