Aktieanalys av Veteranpoolen

Nedan kan du läsa en aktieanalys Veteranpoolen som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Veteranpoolen är ett bemanningsbolag. Störst inriktning sker mot bemanning av äldre- och seniora arbetsgrupper, verksamma inom ett flertal olika områden som ekonomi, fastighetsservice, utbildning och projektledning. Kunder återfinns bland privatpersoner och bolag, där Veteranpoolen huvudsakligen bistår med diverse entreprenaduppdrag. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka.

Veteranpoolen aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 29,8 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −8,3% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Veteranpoolen riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 39 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Veteranpoolen aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Veteranpoolen genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Veteranpoolen

0%

Fundamental Rank

Kvalite
99
Värdering
51
Momentum
86
Tillväxt
79
Investability
91
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−8,3%
3 månader
8,7%
6 månader
59,0%
12 månader
113,6%
TA Styrka (Beta)
1,7
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Veteranpoolen

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Veteranpoolen aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 28,07136 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier

BTS