Aktieanalys av Trention

Nedan kan du läsa en aktieanalys Trention som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Trention är verksamma inom finansbranschen med störst inriktning mot kreditmarknaden. Inom kreditverksamheten erbjuder bolaget olika finansieringslösningar som större företagslån, brygglån och kreditfaciliteter. Bolagets kunder utgörs primärt av medelstora- och stora företagskunder. Inom investeringsverksamheten görs direkta investeringar i företag som befinner sig i expansionsfas. Huvudkontoret ligger i Solna.

Trention aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 75,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 0,0% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Trention riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 44 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Trention aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Trention genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Energi

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Trention

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
0,0%
3 månader
16,3%
6 månader
29,3%
12 månader
47,1%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Trention

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Trention aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 46,4174 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier