Aktieanalys av Trelleborg

Nedan kan du läsa en aktieanalys Trelleborg som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Trelleborg är specialiserade inom polymerlösningar. Bolagets produkter tätar, dämpar och skyddar applikationer i diverse industriella miljöer och fordonsutrustning. Kunderna återfinns inom tillverkning, transport och lantbruk samt bland aktörer inom fordonsindustrin. Trelleborg har verksamhet på global nivå fördelat över ett flertal affärsområden.

Trelleborg aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 196,15 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −9,2% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Trelleborg riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 255 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Trelleborg aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Trelleborg genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Large Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Trelleborg

0%

Fundamental Rank

Kvalite
94
Värdering
62
Momentum
90
Tillväxt
79
Investability
73
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−9,2%
3 månader
−11,6%
6 månader
8,9%
12 månader
47,4%
TA Styrka (Beta)
−0,9
Teknisk Signal
Avvakta
Trelleborg har en total rank på 97. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Trelleborg ligger på 80 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Trelleborg aktien är Avvakta

Analys av riktkurs för Trelleborg

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Trelleborg aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 191,0715 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier