Aktieanalys av Tre Kronor Property Investment

Nedan kan du läsa en aktieanalys Tre Kronor Property Investment som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Tre Kronor Property är ett svenskt fastighetsbolag. Idag fokuserar bolaget primärt på att utveckla ett fastighetsbestånd med fokus på livsmedel och samhällsservice. Idag hyrs majoriteten av fastigheterna ut till aktörer inom statlig- och kommunal verksamhet, främst inom södra- och mellersta SFREJAge. Bolaget grundades under 2017 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Tre Kronor Property Investment aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 158,8 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −1,9% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Låg risk.

Längre ner kan ni läsa om Tre Kronor Property Investment riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 92 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Tre Kronor Property Investment aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Tre Kronor Property Investment genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Låg risk

Fundamental & Tekniskanalys av Tre Kronor Property Investment

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Värdering
Momentum
Tillväxt
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,9%
3 månader
20,3%
6 månader
23,1%
12 månader
33,4%
TA Styrka (Beta)
1,4
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Tre Kronor Property Investment

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Tre Kronor Property Investment aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 97,63024 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier