Aktieanalys av Transferator

Nedan kan du läsa en aktieanalys Transferator som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Transferator är ett investmentbolag som investerar i onoterade och noterade tillväxtbolag. Visionen är att vara en aktiv ägare och att på sikt skapa långsiktig värdepotential i bolaget och därmed till aktieägarna. Bolaget investerar i ett flertal olika branscher på den nordiska marknaden, främst verksamma inom spelsektorn. Transferator etablerades 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Transferator aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,26 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 7,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Transferator riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Transferator aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Transferator genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Transferator

0%

Fundamental Rank

Kvalite
88
Värdering
54
Momentum
15
Tillväxt
34
Investability
38
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
7,7%
3 månader
26,0%
6 månader
20,0%
12 månader
12,1%
TA Styrka (Beta)
2,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Transferator

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Transferator aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,379728 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier