Aktieanalys av Tobii

Nedan kan du läsa en aktieanalys Tobii som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Tobii är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar tekniska lösningar för eye tracking, som gör det möjligt för datorer att veta vart användaren tittar. Olika lösningar som bolaget utvecklar är för närvarande kommunikationslösningar för personer med rörelsehinder eller kommunikationssvårigheter, samt tillhörande utrustning inom arbetsområdet. Kunderna återfinns huvudsakligen inom vård och omsorg, forskningsinstitut, samt bland aktörer inom fordonsindustrin.

Tobii aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 63,8 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 6,9% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Tobii riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 42 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Tobii aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Tobii genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Tobii

0%

Fundamental Rank

Kvalite
40
Värdering
11
Momentum
72
Tillväxt
30
Investability
47
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
6,9%
3 månader
1,9%
6 månader
16,3%
12 månader
87,0%
TA Styrka (Beta)
2,1
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Tobii

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Tobii aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 47,998125 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier