Aktieanalys av Terranet Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Terranet Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

TerraNet har ett strategiskt fokus inom aktiv säkerhet. Bolaget utvecklar teknologi för tredimensionell bildanalys och radiobaserad positionering för avancerat förarstöd och självkörande fordon (ADAS och AV). Bolagets affärsidé är att utveckla mjukvara till fordonstillverkare, underleverantörer och andra aktörer inom transporttjänster för att därigenom erhålla licensintäkter. TerraNet har sitt huvudkontor i Lund med etablerade sälj- och marknadsagenter i USA och Tyskland.

Terranet Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,992 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −17,9% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Terranet Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Terranet Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Terranet Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Terranet Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−17,9%
3 månader
7,3%
6 månader
142,7%
12 månader
165,3%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Terranet Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Terranet Holding aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,266488 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier