Aktieanalys av Tele2

Nedan kan du läsa en aktieanalys Tele2 som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Tele2 är verksamma inom telekombranschen. Bolaget är i huvudsak inriktade mot att erbjuda tjänster på den europeiska marknaden, vilket innefattar lösningar inom bredband, fast och mobil telefoni, datanät, kabel-TV och innehållstjänster. Produkterna och tillhörande tjänster riktas huvudsakligen mot SME bolag (Small-to-medium-sized enterprises) men även till privatpersoner. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Tele2 aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 115,75 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 5,2% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Tele2 riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 146 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Tele2 aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Tele2 genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Large Cap

Sektor

Telekom

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Tele2

0%

Fundamental Rank

Kvalite
71
Värdering
75
Momentum
36
Tillväxt
92
Investability
44
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
5,2%
3 månader
2,7%
6 månader
3,8%
12 månader
−3,8%
TA Styrka (Beta)
0,8
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Tele2

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Tele2 aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 120,90195 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier