Aktieanalys av Taurus Energy

Nedan kan du läsa en aktieanalys Taurus Energy som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Taurus Energy producerar etanol. Idag är bolagets affärsinriktning mot forskning och utveckling inom området, där bolaget arbetar med att framställa nya metoder för framställning av etanol, särskilt där råvaror som tidigare inte kunde inkluderas i bränsleprocessen tas tillhanda. Bolagets produkt används i fermentationen av råvarorna och ökar jäsningen och senare utvinning. Taurus Energy har huvudkontor i Göteborg.

Taurus Energy aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,27 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −13,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Taurus Energy riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Taurus Energy aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Taurus Energy genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Energi

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Taurus Energy

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−13,7%
3 månader
−14,6%
6 månader
5,9%
12 månader
92,9%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Taurus Energy

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Taurus Energy aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,1770624 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier