Aktieanalys av Sweco

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sweco som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Sweco är ett konsultbolag. Bolag innehar störst specialisering inom sektorerna teknik, miljö och arkitektur. Tjänsterna som erbjuds innefattar huvudsakligen ritning av byggnadsprojekt, projektering, stålkonstruktioner, banteknik, samt diverse installationstjänster som brand- och riskteknik, elsystem och ljusdesign. Bolaget innehar verksamhet på global nivå med störst verksamhet inom Norden och Baltikum. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Sweco aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 150,1 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 2,7% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Sweco riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 148 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sweco aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sweco genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Large Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Sweco

0%

Fundamental Rank

Kvalite
95
Värdering
30
Momentum
64
Tillväxt
95
Investability
71
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
2,7%
3 månader
7,4%
6 månader
−4,8%
12 månader
8,5%
TA Styrka (Beta)
0,6
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Sweco

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sweco aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 148,206 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier