Aktieanalys av Svedbergs I Dalstorp

Nedan kan du läsa en aktieanalys Svedbergs I Dalstorp som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Svedbergs är en leverantör av badrumslösningar. Idag erbjuder bolaget produkter innefattande exempelvis möbelserier, handtag, skåp, badkar, dusch, samt handdukstorkar och tvättställ. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden. Produkterna säljs via återförsäljare. Bolaget grundades ursprungligen 1920 och har sitt huvudkontor i Dalstorp.

Svedbergs I Dalstorp aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 46,5 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −9,5% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Svedbergs I Dalstorp riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 60 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Svedbergs I Dalstorp aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Svedbergs I Dalstorp genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Svedbergs I Dalstorp

0%

Fundamental Rank

Kvalite
82
Värdering
51
Momentum
98
Tillväxt
80
Investability
91
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−9,5%
3 månader
8,4%
6 månader
32,9%
12 månader
110,4%
TA Styrka (Beta)
1,0
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Svedbergs I Dalstorp

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Svedbergs I Dalstorp aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 43,33824 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier