Aktieanalys av Strax

Nedan kan du läsa en aktieanalys Strax som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Strax erbjuder lösningar och accessoarer för mobiler. Bolagets produkter vidaresäljs under varierande varumärken och återfinns på global nivå, främst inom Europa och Nordamerika. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolaget olika marknadsföringstjänster relaterade till kataloger, reklam, paketering och distribution. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Strax aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 4,05 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 2,0% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Strax riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 5 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Strax aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Strax genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Strax

0%

Fundamental Rank

Kvalite
74
Värdering
59
Momentum
52
Tillväxt
81
Investability
74
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
2,0%
3 månader
14,1%
6 månader
6,9%
12 månader
28,6%
TA Styrka (Beta)
1,2
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Strax

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Strax aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 3,59307 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier