Aktieanalys av Starbreeze

Nedan kan du läsa en aktieanalys Starbreeze som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Starbreeze är en spelutvecklare. Bolaget utvecklar spel i flera genre och innefattar vanligtvis action och underhållning. Spelen vidaresäljs under olika varumärken där de mer kända inkluderar Antisphere, Psychonauts och Knights of the Temple. En stor del i utvecklingsfasen utförs i samarbete med internationella spelförläggare. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Starbreeze aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,32 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −5,0% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Starbreeze riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Starbreeze aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Starbreeze genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Starbreeze

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−5,0%
3 månader
−31,6%
6 månader
27,3%
12 månader
6,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Starbreeze

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Starbreeze aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,87854 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier