Aktieanalys av Sprint Bioscience

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sprint Bioscience som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Sprint Bioscience är ett forskningsbolag. Idag innehas störst fokus på utveckling av läkemedelskandidater som enskilt eller i kombination med andra läkemedel kan bekämpa cancer. Bolaget har en portfölj av läkemedelsprojekt som är inriktade på att angripa olika delar av cancercellers processer. Bolagets affärsmodell bygger på att arbeta med en bred projektportfölj och att utveckla projekt parallellt i preklinisk fas för att därefter ingå licensavtal med den globala läkemedelsindustrin. Bolaget grundades 2009 och har sitt kontor och laboratorier i Huddinge.

Sprint Bioscience aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,64 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 19,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Sprint Bioscience riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 3 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sprint Bioscience aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sprint Bioscience genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sprint Bioscience

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
19,2%
3 månader
−4,2%
6 månader
−23,4%
12 månader
−3,3%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Sprint Bioscience

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sprint Bioscience aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 3,141628 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier