Aktieanalys av Speqta

Nedan kan du läsa en aktieanalys Speqta som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Speqta är verksamma inom digital marknadsföring. Bolaget erbjuder produkter och tjänster som berör prestationsbaserad marknadsföring av E-handelsbutiker. Den egenutvecklade tekniska plattformen baseras på big-data analys och leadgenerering, som använd vid utvärdering av konsumentbeteenden. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Mytaste och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Speqta aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 4,2 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −11,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Speqta riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 6 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Speqta aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Speqta genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Speqta

0%

Fundamental Rank

Kvalite
47
Värdering
86
Momentum
38
Tillväxt
59
Investability
10
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−11,4%
3 månader
−31,4%
6 månader
−2,5%
12 månader
−2,0%
TA Styrka (Beta)
−2,7
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Speqta

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Speqta aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 4,1595 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier