Aktieanalys av Sotkamo Silver

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sotkamo Silver som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Sotkamo Silver är verksamma inom gruvindustrin. Bolaget arbetar med prospektering och vidare utvinning av naturresurser. Störst andel av råvarorna består av silver, guld och zink. Verksamhet innehas genom hela värdekedjan, från analys och undersökning av mark, till exploatering och distribution till grossister samt kunder. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Sotkamo Silver aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,715 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −7,8% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Sotkamo Silver riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sotkamo Silver aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sotkamo Silver genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Material

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sotkamo Silver

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−7,8%
3 månader
−25,4%
6 månader
−12,6%
12 månader
24,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem
Sotkamo Silver har en total rank på 34. Aktien har en ganska låg rank för lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är riktigt svag. Värderingen är trots den svaga kursresan ganska medioker och anses inte billig på något sätt. Den tekniska ranken för Sotkamo Silver ligger på 40 vilket också tyder på en svag styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Sotkamo Silver aktien är Avvakta

Analys av riktkurs för Sotkamo Silver

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sotkamo Silver aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 3,056636 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier