Aktieanalys av SolTech Energy Sweden

Nedan kan du läsa en aktieanalys SolTech Energy Sweden som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Soltech Energy är verksamma inom energisektorn. Bolaget är en helhetsleverantör som både utvecklar, säljer, installerar och optimerar solenergilösningar för både företag och privatpersoner. Soltech konsoliderar marknaden genom förvärv av bolag inom sol, tak, fasad och elbranscherna med flera. Soltech har dessutom stor verksamhet i Asien som går ut på att finansiera, äga och driva solenergianläggningar på kunders tak.

SolTech Energy Sweden aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 24,3 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −0,1% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om SolTech Energy Sweden riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 20 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i SolTech Energy Sweden aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av SolTech Energy Sweden genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Energi

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av SolTech Energy Sweden

0%

Fundamental Rank

Kvalite
27
Värdering
28
Momentum
38
Tillväxt
40
Investability
13
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,1%
3 månader
−20,5%
6 månader
−9,3%
12 månader
63,8%
TA Styrka (Beta)
−0,4
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för SolTech Energy Sweden

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

SolTech Energy Sweden aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 23,151128 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier