Aktieanalys av Slottsviken Fastighetsaktiebolag

Nedan kan du läsa en aktieanalys Slottsviken Fastighetsaktiebolag som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Slottsviken Fastighetsaktiebolag är ett fastighetsbolag. Idag förvärvar, förvaltar och utvecklar bolaget olika fastighetsbestånd, främst lokaliserade i västra SFREJAge. Största delen av fastighetsbeståndet består av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Störst andel används bland aktörer inom verkstad och industri. Bolaget grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Slottsviken Fastighetsaktiebolag aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,896 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −3,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Slottsviken Fastighetsaktiebolag riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Slottsviken Fastighetsaktiebolag aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Slottsviken Fastighetsaktiebolag genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Slottsviken Fastighetsaktiebolag

0%

Fundamental Rank

Kvalite
5
Värdering
47
Momentum
44
Tillväxt
22
Investability
23
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−3,2%
3 månader
21,9%
6 månader
31,8%
12 månader
58,6%
TA Styrka (Beta)
1,7
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Slottsviken Fastighetsaktiebolag

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Slottsviken Fastighetsaktiebolag aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,811668 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier