Varukorg

Aktieanalys av SJR In Scandinavia

Nedan kan du läsa en aktieanalys SJR In Scandinavia som blev uppdaterad senaste gången 2021-09-25.

SJR in Scandinavia är ett bemanningsbolag. Idag sker specialisering främst inom uthyrning av arbetskraft till bank- och finanssektorn. Bolaget är verksamma inom tre verksamhetsgrenar: uthyrning, rekrytering och karriärvägledning vid omstruktureringar. Störst verksamhet innehas inom svenska storstäder. Bolaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

SJR In Scandinavia aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 40,4 kr som ägde rum 2021-09-25. Det innebär att aktien har gått 11,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om SJR In Scandinavia riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 49 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i SJR In Scandinavia aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av SJR In Scandinavia genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av SJR In Scandinavia

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Fundamental Rank

Kvalite
86
Värdering
63
Momentum
95
Tillväxt
78
Investability
91
Fundamental Signal
Behåll
0?

Teknisk Rank

1 månad
11,6%
3 månader
27,9%
6 månader
37,0%
12 månader
79,7%
Teknisk Signal
Behåll

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Kvalite

ROC
70,7
ROE
20,7
Op Mgn
5,1
F-Score
6,0
0?

Värdering

P/E
28,8
P/B
5,4
P/S
1,1
PEG
0,1
P/FCF
14,7
EV/EBITDA
16,5
0?

Momentum

Price Strength (Short)
4,0
Price Strength (Mid)
5,9
Price Strength (Long)
11,7
SJR In Scandinavia har en total rank på 98. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för SJR In Scandinavia ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för SJR In Scandinavia aktien är Behåll

Analys av riktkurs för SJR In Scandinavia

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

SJR In Scandinavia aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 36,5505 kr Vid senaste uppdateringen stod SJR In Scandinavias kurs i 40,4.

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier