Aktieanalys av Sivers IMA

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sivers IMA som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Sivers IMA Holding är ett teknikbolag som säljer chip och integrerade moduler. Bolaget utvecklar RF-chip och antenner för avancerade 5G system till data- och telekommunikationsnät. Utöver tillverkar bolaget halvledarbaserade optiska produkter till optiska fibernät, sensorer och optisk trådlödskommunikation (Li-Fi). Lösningarna används exempelvis inom fiber till hemmet, i datacenters, säkerhetslösningar samt i fordon. Huvudkontoret ligger i Kista.

Sivers IMA aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 27,46 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 23,1% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Sivers IMA riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 14 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sivers IMA aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sivers IMA genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sivers IMA

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
23,1%
3 månader
0,9%
6 månader
−7,2%
12 månader
228,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Sivers IMA

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sivers IMA aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 15,939 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier