Aktieanalys av Sintercast

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sintercast som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

SinterCast är ett industribolag. Bolaget är idag specialiserade inom processtyrningssystem för volymproduktion inom gjutgodsindustrin, särskilt inriktat mot kompaktgrafitjärn (CGI). Idag tillhandahålls precisionsmätningar, samt komponenter och tillhörande installationstjänster. Störst marknad återfinns inom den nordamerikanska marknaden, där kunderna är verksamma inom fordonsindustrin. SinterCast grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Katrineholm.

Sintercast aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 143,2 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −1,8% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Sintercast riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 139 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sintercast aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sintercast genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sintercast

0%

Fundamental Rank

Kvalite
81
Värdering
21
Momentum
22
Tillväxt
82
Investability
51
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,8%
3 månader
6,1%
6 månader
16,8%
12 månader
8,5%
TA Styrka (Beta)
0,4
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Sintercast

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sintercast aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 139,098 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier