Aktieanalys av Sinch

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sinch som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Sinch är ett teknikbolag. Bolaget erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Sinch aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 142,36 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 9,6% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Sinch riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1403 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sinch aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sinch genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Large Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sinch

0%

Fundamental Rank

Kvalite
71
Värdering
6
Momentum
78
Tillväxt
97
Investability
69
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
9,6%
3 månader
−3,4%
6 månader
19,6%
12 månader
90,8%
TA Styrka (Beta)
2,3
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Sinch

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sinch aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 912,184 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier