Aktieanalys av Signatur Fastigheter

Nedan kan du läsa en aktieanalys Signatur Fastigheter som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Signatur Fastigheter är verksamma inom fastighetssektorn. Inom koncernen återfinns ett fokus mot förvärv och utveckling av fastighetsbestånd, huvudsakligen bestående av bostads- och samhällsfastigheter. Verksamheten är särskilt inriktad mot renoFREJAng och förnyelser av äldre fastigheter. Fastigheterna är belägna i tillväxtområden, med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Bolaget gjorde ett omvänt förvärv och tog över Deflamo under 2019.

Signatur Fastigheter aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 18,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −6,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Signatur Fastigheter riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 22 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Signatur Fastigheter aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Signatur Fastigheter genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Material

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Signatur Fastigheter

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−6,4%
3 månader
31,5%
6 månader
31,5%
12 månader
84,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Signatur Fastigheter

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Signatur Fastigheter aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 14,6328 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier