Aktieanalys av Senzagen

Nedan kan du läsa en aktieanalys Senzagen som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Senzagen utvecklar och genomför så kallade genomiska in vitro-tester, vilket innebär att olika kemikaliers toxikologiska förmåga inte testas på djur utan istället i provrör. Bolaget har utvecklat en teknologisk plattform som kan användas för att studera olika substansers påverkan producerat av aktörer inom läkemedel, kosmetika- och kemikalieindustrin. Forskning och utveckling sker från huvudkontoret i Lund.

Senzagen aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 16,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 6,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Senzagen riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 10 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Senzagen aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Senzagen genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Senzagen

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
6,7%
3 månader
0,6%
6 månader
15,9%
12 månader
−2,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Senzagen

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Senzagen aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 12,36109 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier