Aktieanalys av Semcon

Nedan kan du läsa en aktieanalys Semcon som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Semcon är ett internationellt teknikföretag som erbjuder lösningar inom produkt- och tjänsteutveckling, produktionsoptimering samt eftermarknads- och serviceinformation, genom helhetsåtaganden och specialisttjänster. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden: Engineering & Digital Services och Product Information. Kunderna återfinns på global nivå, främst inom branscherna industri, life science, fordon, telekom och energi. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Semcon aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 112,8 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −0,2% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Semcon riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 130 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Semcon aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Semcon genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Semcon

0%

Fundamental Rank

Kvalite
97
Värdering
70
Momentum
96
Tillväxt
77
Investability
91
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,2%
3 månader
19,9%
6 månader
46,1%
12 månader
126,1%
TA Styrka (Beta)
3,0
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Semcon

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Semcon aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 97,35 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier