Aktieanalys av Securitas

Nedan kan du läsa en aktieanalys Securitas som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Securitas är en global aktör verksamma inom säkerhetstjänster. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster som går under stationär – och mobil övervakning, elektronisk säkerhet, brandskydd, GPS-tjänster, samt diverse riskhanteringsfrågor. Kunderna är verksamma i ett flertal olika branscher och återfinns idag på global nivå. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Securitas aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 134,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −5,0% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Securitas riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 171 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Securitas aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Securitas genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Securitas

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−5,0%
3 månader
−5,0%
6 månader
−4,5%
12 månader
−0,3%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Securitas

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Securitas aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 136,45 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier