Aktieanalys av Securitas

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

SECU B pris

90,46 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
SECU B
Storlek
Large Cap
Sektor
Industri
Risk
Balanserad

Du måste vara medlem för att se betyg  för Securitas. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Securitas är en global aktör verksamma inom säkerhetstjänster. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster som går under stationär – och mobil övervakning, elektronisk säkerhet, brandskydd, GPS tjänster, samt diverse riskhanteringsfrågor. Kunderna är verksamma i ett flertal olika branscher och återfinns idag på global nivå. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Securitas aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 90,46 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −15,4% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Securitas riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 107 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Securitas aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Securitas genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass