Aktieanalys av SEB A

Nedan kan du läsa en aktieanalys SEB A som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

SEB är en nordisk finansiell koncern. Banken erbjuder kunder i Norden och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av andra relaterade finansiella tjänster. I de nordiska länderna innehar verksamheten en stark inriktning mot företagsaffärer, sparande och investment banking. Banken har även kontor i Nordamerika och Asien för att fungera som en mellanhand mellan investerare och den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

SEB A aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 108,6 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −0,6% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om SEB A riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 138 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i SEB A aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av SEB A genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av SEB A

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,6%
3 månader
3,7%
6 månader
20,3%
12 månader
24,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för SEB A

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

SEB A aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 113,2092 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier