Aktieanalys av Saxlund

Nedan kan du läsa en aktieanalys Saxlund som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Saxlund Group är ett miljöteknikbolag specialiserade inom rening av luft och gas. Idag erbjuder bolaget diverse helhetslösningar som berör exempelvis rökgasrening och stoftavskiljning, komponenter samt tillhörande teknisk konsultation och serviceunderhåll. Största delen av kunderna återfinns på den nordiska marknaden, främst inom inom industri- och energibranschen. Bolaget gick fram tills 2017 under namnet Pilum. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Saxlund aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,4275 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 8,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Saxlund riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Saxlund aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Saxlund genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Saxlund

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
8,3%
3 månader
−1,0%
6 månader
40,0%
12 månader
10,7%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Saxlund

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Saxlund aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,2851876 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier