Aktieanalys av Saniona

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

SANION pris

3 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
SANION
Storlek
Micro Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Hög risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Saniona. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Saniona är ett forskningsbolag. Idag bedrivs forskning och utveckling inom läkemedel för behandling av diverse nervsjukdomar och autoimmuna sjukdomar. Läkemedelsportföljen är bred och innefattar läkemedel i olika kliniska faser. En stor del av arbetet utförs i samarbete med andra aktörer inom läkemedelsbranschen. Saniona har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Saniona aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 3 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått 7,1% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Saniona riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Saniona aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Saniona genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Varning