Aktieanalys av Sagax

Nedan kan du läsa en aktieanalys Sagax som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Sagax är ett fastighetsbolag. Idag investerar bolaget främst i större kommersiella fastigheter inom sektorerna lager och industri. Störst investeringar återfinns inom den nordiska marknaden, följt av den europeiska. Visionen är att driva investeringarna långsiktigt och att vara aktiv i utvecklingen av vardera fastighet. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Sagax aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 262 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 18,6% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Sagax riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 221 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Sagax aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Sagax genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Sagax

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
18,6%
3 månader
33,5%
6 månader
66,7%
12 månader
85,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem
Sagax har en total rank på 83. Aktien har en bra rank för lönsamhet och momentum vilket innebär att aktien har varit bra att äga. Värderingen börjar bli ansträngd men så länge momentumet fortsätter finns ingen större oro. Den tekniska ranken för Sagax ligger på 100 vilket också tyder på en god styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Sagax aktien är Behåll

Analys av riktkurs för Sagax

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Sagax aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 278,334 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier