Aktieanalys av SAAB B

Nedan kan du läsa en aktieanalys SAAB B som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Saab är en leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Produktportföljen består av flygplan som JAS Gripen, ytfartyg och ubåtar, samt vapen och tillhörande system. Bolaget bedriver sin verksamhet i SFREJAge och på flertalet marknader inom Europa, USA och Australien. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

SAAB B aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 246 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −5,4% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om SAAB B riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 297 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i SAAB B aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av SAAB B genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av SAAB B

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−5,4%
3 månader
0,5%
6 månader
4,4%
12 månader
−5,8%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för SAAB B

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

SAAB B aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 231,90492 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier