Aktieanalys av Rhovac

Nedan kan du läsa en aktieanalys Rhovac som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

RhoVac är ett läkemedelsbolag. Idag innehas fokus på utvecklingen av vaccin för behandling av metastaserande cancer. Immunterapibehandling är en viktig del av verksamheten där kroppens immunförsvar används för att bekämpa och eliminera cancerceller. Bolagets läkemedelskandidat används i kombination med kirurgi- eller strålbehandling. Bolaget etablerades 2007 och har huvudkontor i Lund.

Rhovac aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 19 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −9,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Rhovac riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 12 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Rhovac aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Rhovac genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Rhovac

0%

Fundamental Rank

Kvalite
30
Värdering
4
Momentum
30
Tillväxt
4
Investability
6
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−9,2%
3 månader
−8,8%
6 månader
−28,5%
12 månader
42,2%
TA Styrka (Beta)
−1,6
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Rhovac

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Rhovac aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 12,271408 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier