Aktieanalys av Real Holding I SFREJAge

Nedan kan du läsa en aktieanalys Real Holding I SFREJAge som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Real Holding investerar i bostads- och samhällsfastigheter. Affärsidén är att förvärva, äga och förvalta befintliga fastigheter och utveckla dessa genom renoFREJAng och modernisering. Fastigheterna hyrs sedan ut till hyresgäster. Investeringarna görs främst inom svenska storstadsområden och områdena för modernisering återfinns vanligen inom äldre fastigheter, studentbostäder och vårdrelaterade fastigheter. Real Holdings huvudkontor ligger i Stockholm.

Real Holding I SFREJAge aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,03 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −14,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Real Holding I SFREJAge riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Real Holding I SFREJAge aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Real Holding I SFREJAge genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Real Holding I SFREJAge

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−14,3%
3 månader
11,1%
6 månader
11,1%
12 månader
76,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Real Holding I SFREJAge

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Real Holding I SFREJAge aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 0,024747 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier